Het vernieuwde uitzicht bij Madjoe.
Het vernieuwde uitzicht bij Madjoe. (Foto: aangeleverd)

Panorama-view in de Drecht

Zo’n twee jaar geleden werd door Volleybalvereniging Madjoe het plan opgevat om het zicht vanuit de kantine in de Drecht naar de zaal te verbeteren. De kleine ramen zouden daarvoor vervangen worden door extra grote ramen over bijna de hele breedte van de tussenmuur.

Op dinsdag 3 januari stond een groot aantal vrijwilligers te popelen om te starten met de klus. In korte tijd werd de constructie gemaakt en kon het glas geplaatst worden. Dat bleek een zware klus, de veiligheidsruiten wegen zo’n 130 en 180 kilo per stuk. Met vereende krachten zijn deze uiterst voorzichtig op hun plek aangebracht. De volgende dag stond wederom een groot aantal vrijwilligers paraat, dit keer was het de beurt aan de schildersploeg. In de zaal werden de nieuwe kozijnen geschilderd. De muren werden ook meteen op kleur gebracht, net als al het nieuwe houtwerk. Als zogeheten 'finishing touch' is ook de inrichting van de kantine compleet vernieuwd. 


Door alle sponsoren en vele vrijwilligers zijn de wedstrijden nu nog beter zichtbaar en te volgen vanuit kantine de Drecht.


Ga voor meer informatie over Volleybalvereniging Madjoe naar de website: 

www.vvmadjoe.nl.