Tijdens de inloopavond kunnen belangstellenden vragen stellen over de MFA in Schellinkhout.
Tijdens de inloopavond kunnen belangstellenden vragen stellen over de MFA in Schellinkhout. (Foto: Pexels)

Inloopavond MFA Schellinkhout

SCHELLINKHOUT - Op donderdag 2 februari is er een inloopavond over de ontwikkeling van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) Schellinkhout. Op deze avond geeft de gemeente informatie over de voortgang van de MFA en kunt u het voorlopig ontwerp bekijken.

Tijdens de eerste informatieavond in 2020 zijn de ontwikkelingen op de dorpshuislocatie en de woningbouwlocatie gepresenteerd. Met de toen ontvangen ‘tips en tops’ en de input uit de ontwerpvergaderingen is een programma van eisen en een plattegrond opgesteld. De afgelopen periode is met de toekomstig gebruikers van de MFA gewerkt aan de uitwerking van een schetsontwerp naar een voorlopig ontwerp.

Informatie

Tijdens de inloopavond wordt u geïnformeerd over de voorgenomen plannen, de fases en het tijdspad van de ontwikkeling van de MFA. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan de architect, het schoolbestuur, de kinderopvang, alliantie en de gemeente Drechterland. Ook zijn er flipovers aanwezig om een reactie (tip/top) te geven. De inloopavond is van 19:00 tot 21:00 uur in gymzaal Dorpshuis de Dregt. Aanmelden is niet nodig.

Vervolg

De komende maanden wordt het voorlopig ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Nog voor de zomer van 2023 verwacht de gemeente de procedure voor de omgevingsvergunning en de aanbesteding te kunnen starten.