Rondrijden in een oldtimer.
Rondrijden in een oldtimer. (Foto: aangeleverd)

Opgeven voor Oldtimers for Oldtimers

Nieuws

Oldtimers for Oldtimers werd drie jaar niet gehouden, maar Lionsclub Opmeer-Medemblik pakt het jaarlijkse evenement weer op. In klassieke auto’s wordt door de eigenaren een route gereden door Westfriesland met senioren uit de regio.

De twintigste editie vindt plaats op zondag 7 mei. Het doel is om de oudere inwoners van Westfriesland, die niet meer mobiel zijn en een rit langs de bollenvelden kunnen maken, een plezierige middag te bezorgen. De Lionsclub Opmeer-Medemblik werkt dit keer samen met De Zonnebloem-afdelingen Nibbixwoud en Midwoud-Oostwoud. Per auto gaat er één gast mee, zodat er ook gezellig ‘gekeuveld’ kan worden.

Wie zich al eerder als deelnemer heeft aangemeld, kan nu weer meedoen. Hoe meer deelnemers, hoe meer ouderen de organisatie een leuke dag kan bezorgen.

Verzamelen

Deelnemers verzamelen zich op 7 mei vanaf 12.00 uur bij Roele de Vries, Spoorstraat 5 in Wognum. Na koffie en een broodje rijden twee groepen naar startpunt De Dres in Nibbixwoud.

Nadat de gasten zijn ingestapt rijden de auto’s rond 13.00 uur, onder begeleiding van motorrijders, een route van 30 á 40 km door Westfriesland. Het gezelschap komt tussen 15.30 en 16.00 uur aan bij de Nadorst in Blokker voor koffie, een hapje en een drankje. Voor extra gezelligheid zorgen zangeres Kelly ter Brugge, een accordeonist en conferencier Meindert Nieuweboer. Na afloop brengen de bestuurders gezamenlijk de senioren weer terug naar Nibbixwoud.

Wie in het bezit is van een klassieker en wil meerijden, kan zich aanmelden via Ronald@westerwognum.nl, graag persoonlijke en autogegevens vermelden. 

Meer informatie staat op www.lionsopmeermedemblik.nl