Kom zaterdag 6 mei naar de plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt.
Kom zaterdag 6 mei naar de plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt. (Foto: aangeleverd)

Plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt

Nieuws

ENKHUIZEN / WERVERSHOOF - Groei & Bloei afd. Enkhuizen organiseert samen met Piet en Joanna Neefjes weer een plantenruilbeurs en stekken- en plantenmarkt, welke gehouden zal worden op zaterdag 6 mei van 11:00 tot 14:00 uur aan de Vok Koomenweg 5 in Wervershoof.

Vele tuinliefhebbers hebben plantjes opgekweekt of van bepaalde planten teveel en/of wat planten gescheurd. Deze planten kunnen ze ruilen of tegen een kleine prijs verkopen. Soms zitten daar hele bijzondere planten, stekken bollen of knollen bij. Ook voor mensen die hun tuin willen vergroenen, kunnen hier op voordelige wijze aan planten komen. Voor advies, zoals wat beter in de schaduw kan en welke plant beter in de zon groeit, kan men voor advies bij een Groei en Bloei stand terecht. Als Groei en Bloei willen wij de biodiversiteit bevorderen. Zodat de bijen en vlinders ook in het voorjaar en najaar wat te zoeken hebben in uw tuin. Ook kunt u de tuin van Piet en Johanna bekijken en iedere bezoeker krijgt een leuke attentie.

Route

Vanaf de Drechterlandseweg gaat u bij de WFO de Markerwaard­weg in, richting Medemblik. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf de Vok Koomenweg in. Na 200 meter aan uw rechterhand bent u er.