De medewerkers van Den Heuvel staan graag klaar met advies voor de tuin.
De medewerkers van Den Heuvel staan graag klaar met advies voor de tuin. (Foto: aangeleverd)

Vier het voorjaar met Den Heuvel

Het voorjaar is in volle gang. Ook in Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel staat veel volop in bloei. Kom een kijkje nemen en laat je inspireren op 3.000 m². Tuinplanten, -benodigdheden, -accessoires, bloemen en woonaccessoires. Een tuin of huiskamer verfraaien? Kom naar Den Heuvel.

De buitenafdeling staat vol perkplanten, bomen, heesters, vaste planten, kruiden en fruitbomen. Ook voor grond, grind, hout en bestrating kan je bij Den Heuvel terecht. Klanten worden geadviseerd door vakkundige medewerkers over onder meer bemesting en bestrijdingsmiddelen en helpen hen op weg naar een prachtig tuinseizoen.

In het tuincentrum zijn diverse sfeerkamers ingericht, met diverse stijlen en kleuren woonaccessoires. Met onder meer merken als Mijn Stijl, Marcel’s Greensoap, Brynxz, Light & Living, Bolsius, Silka en Dutch Decor.

Ook de kamerplanten ontbreken niet. Bloeiende en groene planten worden wekelijks vers van de veiling aangevuld. Te zetten in leuke bloempotten, verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. 

Divers gereedschap is verkrijgbaar en maaimachines van TalenTools, Gardena en Wolff.


Op de bloemenafdeling staat een breed assortiment bloemen. Drie keer per week komen verse bloemen binnen. Iemand verrassen? De boetiek staat vol met boeketten, leuke bloemarrangementen en losse bloemen. Tevens kan men terecht voor rouwarrangementen, waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is. Nabestaanden kunnen in een aparte ruimte rustig een arrangement uitkiezen en samen met een bloemist er een passende inbreng aan toevoegen.

Bloemen zijn ook te bestellen via de website.

Tuin aanleggen

De tuin of het balkon door een hoveniers laten aanleggen of onderhoud voor de tuin? Maak een afspraak. Persoonlijke wensen en mogelijkheden worden besproken, daarna worden een tuinontwerp en offerte gemaakt. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om de tuin aan te leggen. Den Heuvel is aangesloten bij Tuinkeur, het kwaliteitsmerk voor hoveniers en werken met uitsluitend gediplomeerde hoveniers. 

Spaarkaart

Met de spaarkaart sparen klanten voor korting. De klant bepaalt zelf wanneer dat wordt gebruikt. Den Heuvel verzorgt elke maand een leuke spaaractie met hoge kortingen op diverse producten. 


Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel is gevestigd aan de Molenweg in Wervershoof en is al 52 jaar een begrip in Westfriesland met woonplezier voor binnen en buiten. Iedereen is van harte welkom op de volgende zon- en feestdagen: 7, 18, 21 en 29 mei van 11.00 tot 16.00 uur.

Volg Den Heuvel op Facebook en Instagram. Voor informatie kijk op www.tc-denheuvel.nl.