Regionale DJ Ray.
Regionale DJ Ray. (Foto: aangeleverd)

Hollands avondje in Café de Jonge Prins

'T ZAND - Café de Jonge Prins organiseert zaterdag 28 januari organiseren een Hollands avondje met verschillende fantastische Nederlandse artiesten. Dries Roelvink, Tom Haver, Wesley Braaksma , Annelie Smits en DJ Ray Poland zullen deze avond het podium van het voorcafé betreden. 

Wie kent Dries Roelvink niet, van de PC Hoofdstraat tot aan de Roelvinkjes, hij is niet meer weg te denken van de tv. Een echte Amsterdamse artiest en hij staat zaterdag 28 januari op het podium in De Jonge Prins! 

Friends

Tom Haver is een topper die in de winter heen en weer pendelt tussen de apres ski gebieden en Nederland. Wesley Braaksma breekt zo langzamerhand steeds meer door en staat wekelijks bij café Bolle Jan in Amsterdam op het podium, daar waar René Froger ook groot is geworden. 


De vierde artiest Annelie komt uit De Goorn en timmert al ruim 10 jaar aan de weg als solo zangeres, ze heeft in de voorprogramma's gestaan van ondere andere De Snollebollekes, Tino Martin, Wolter Kroes en vele andere grote artiesten. DJ Ray Poland draait veel in de regio. Hij is een allrounder en weet van ieder feestje een knal fuif te maken. Ray zal de plaatjes draaien tussen de optredens van de artiesten door. Tickets voor deze avond zijn online aan te schaffen.