Lokaal Misverstand

Seniorenwelzijn heeft eens in de twee weken een passende dagbesteding met gelijkgestemden voor mensen die iemand hebben in hun directe omgeving met geheugenverlies of beginnende dementie. Een dagdeel in de twee weken, waarbij de deelnemer samen de groep een fijne dag heeft. Samen er op uit gaan, plezier maken en elke keer nog wat nieuws leren.
Op basis van interesses uit de groep, wordt gezamenlijk het programma vastgesteld.
Denk daarbij aan iets creatiefs, uitstapjes naar de dierentuin, ergens lunchen, samen muziek maken en samen koken. Alles kan, altijd afgestemd op de gezamenlijke wensen en gericht op het actief houden van de deelnemers. Op maandag in de oneven weken van 11.00 tot 15.00 uur komt de groep bij elkaar in Buurtpunt Groot Ambacht, Rotterdamseweg 176, 3135 PT in Vlaardingen. Eerst even sfeer komen proeven en kijken of het wat is? Op maandag 13 februari is er een vrije inloop en kan er vrijblijvend kennis worden gemaakt.
Voor meer informatie neem contact op met Mariëlle van Santen, 06 50 25 83 70 of door een e-mail te sturen naar: mvansanten@seniorenwelzijn.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen sturen iedere week een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Vlaardingen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief via de volgende link: www.rodi.nl/Vlaardingen/nieuwsbrief/aanmelden zodat je niets mist.