Ruimte voor creativiteit tijdens de Kliederkerk in De Ark

De Ark biedt op zondag 5 februari weer ruimte voor creativiteit. Er wordt gezongen, geknutseld, geluisterd, gekletst, er wordt samen genoten van een afsluitende lunch rond een verhaal uit de bijbel. Deze keer gaat het over de koningin van Sheba.
Zij had gehoord van koning Salomo dat hij niet alleen een rijke vorst was maar ook een wijze man. Daar wilde zij meer van weten en kwam met groot gevolg en geschenken naar Jeruzalem. Het werd een succesvol bezoek, al haar vragen werden beantwoord en ze ging met cadeaus weer terug naar haar land.

De Kliederkerk wil speciaal kinderen kennis laten maken met verhalen uit de bijbel maar is bedoeld voor iedereen. Er kan als verwerking van het verhaal ook - onder begeleiding - worden geschilderd. Dat is niet kinderachtig, dat is voor alle leeftijden een haalbare uitdaging.

Deelnemers kunnen zich net zoals de koningin van Sheba voorbereiden op een bezoek aan koning Salomo. Trek koninklijke kleding aan, neem een geschenk mee en bedenk een vraag die koning Salomo moet beantwoorden.

De voorganger van de dienst is Annie van de Bos-van Straalen. Inloop vanaf 9.45 uur. De maaltijd eindigt om 12.30 uur. Opgeven is handig maar niet verplicht.

Doe dit door een e-mail te sturen naar het e-mailadres kliederkerkschiedamnoord@gmail.com of kijk op de Facebookgroep: Kliederkerk Schiedam Noord. De Kliederkerk is gratis, maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd bij de uitgang.