Wat ruist daar door het struikgewas?

Groene Jeroen geeft op maandag 30 januari om 19:30 uur een lezing over Nederlandse kleine zoogdieren in de Windwijzer in Vlaardingen. Een verdraaid interessante lezing, over dwergspitsmuis tot vos, begeleid door hem zelfgemaakte natuurfilmbeelden. Aangevuld met verbazingwekkende feiten, anekdotes, humor en met een kritische blik op Nederlandse natuurbescherming zorgt al dit voor een bijeenkomst die natuurliefhebbers niet mogen missen. De entree bedraagt €5,- en de Windwijzer is op de Schiedamseweg 95.

Meet & Greet in VOP-wijk

De VOP is een leuke wijk in Vlaardingen. Toch kan het soms lastig zijn om mensen te ontmoeten, vooral voor nieuwe bewoners. Die nieuwe bewoners of andere geïnteresseerden worden uitgenodigd voor de Meet & Greet met de buurt. Tijdens deze leuke avond is er veel te doen voor de bewoners en hun familie: weerbaarheidstraining, klussen met papa en mama, mindfulness, een voorlichtingsmarkt over wat er allemaal te doen is in de wijk en MeGreen is aanwezig voor informatie over energiebesparing. Kom gezellig langs op 27 januari van 18.00 – 20.30 uur op KC Het Visnet, Stationstraat 115 – 117 in Vlaardingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen sturen iedere week een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Vlaardingen. Schrijf je in via de link: www.rodi.nl/Vlaardingen/nieuwsbrief/aanmelden zodat je niets mist.