Lezing over de Food Innovation Academy Vlaardingen in museum

De tentoonstelling Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen is nog tot 22 januari te zien in Museum Vlaardingen. En als het over voedselvernieuwing gaat dan is de verbinding met de Food Innovation Academy (FIA), die sinds enkele jaren in Vlaardingen is gevestigd snel gemaakt.
Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal binnen die FIA aan de 1e Industriestraat?
Wat doen de studenten? Waarom hebben ze gekozen voor deze Academy in Vlaardingen? Wat is het belang van de FIA in het algemeen en voor Vlaardingen in het bijzonder? En zo zijn er nog meer vragen die over de FIA kunnen worden gesteld.
Daarom is er een speciale lezing over de FIA, georganiseerd door de Vrienden van Museum Vlaardingen. Deze Vrienden lezing wordt gegeven door Cor Bakker, directeur van de FIA, en zal plaatsvinden op donderdag 19 januari in Museum Vlaardingen. De lezing begint om 20.00 uur, met een inloop met kopje koffie of thee, vanaf 19.30 uur.

Deelname aan de lezing is voor de Vrienden van het museum gratis. De Vrienden verzoeken bezoekers om hun persoonlijke lidmaatschapskaart voor 2022 meenemen.
Bezoekers kunnen ook samen met iemand komen. Introducees betalen €5,00 entree en dat is inclusief kopje koffie of thee tenzij de introducee op de avond zelf Vriend wordt. In verband met de organisatie van de lezing is aanmelden vooraf noodzakelijk.

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar het e-mailadres: vrienden@
museumvlaardingen.nl.