Platenbeurs in Sportcentrum

De eerste XL platenbeurs van Vlaardingen wordt op zondag 15 januari gehouden. The place to be is Sportcentrum Vlaardingen, Zwanensingel 9. Platen- en cd aanbieders vanuit het hele land en Duitsland en België zullen zo'n 30 kramen vullen met al hun moois. Wil je je verzameling lp's of cd's aanvullen of uitbreiden dan is dit je kans. Iedereen is van harte welkom van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor een hapje en een drankje kun je ook terecht in het Sportcentrum. De toegang bedraagt €3,-. De organisator is gijsdisccounter, gevestigd in Vlaardingen.


Verkoop expositie

Paul Doest is één van de vrijwilligers van KADE40. Wekelijks is hij te vinden in de keramiekwerkplaats voor het stoken van de keramiekoven en het bakken van het gereedstaande boetseerwerk. In de werkplaats is hij nog altijd bezig met het maken van nieuwe beelden.

Vanwege een verhuizing kan hij niet al zijn werk meenemen. Daarom is er een verkoopexpositie. De helft van de verkoopprijs zal gedoneerd worden aan de Stichting ParkinsonFonds, een ziekte waaraan Doest ook lijdt. De start van de verkoop begint na de feestelijke opening van de expositie op zaterdag 14 januari om 16.00 uur. De verkoopexpositie is tijdens de openingsuren van KADE40 te zien tot en met 4 februari.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen sturen iedere week een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Vlaardingen. Schrijf je in via www.rodi.nl/vlaardingen zodat je niets mist.