DVO'32 weet al dat de regelmatig scorende Robin den Breems (10) naar Victoria'04 verhuist. (Foto: UWM)
DVO'32 weet al dat de regelmatig scorende Robin den Breems (10) naar Victoria'04 verhuist. (Foto: UWM) (Foto: )

DVO’32 moet op zoek naar versterking

Sport

Boze tongen beweren, dat bij DVO’32 na de al aangekondigde ‘transfers’ van Nico Huijer en Robin den Breems meer sterkhouders vertrekken. Dat zou een pijnlijke aderlating zijn en de derdeklasser pijn doen.

DOOR GERARD S. VERVER

In het voetbalwereldje blijven positieve dan wel negatieve ontwikkelingen niet lang onder de radar. Ook in Vlaardingen raast de tamtam langs de velden en zijn overstap-nieuwtjes, met voor de nieuwsmedia de check-check-dubbel-check-taak, in de aanloop naar de overschrijvingstermijn is dat aan de orde van de dag. Nu treft het DVO’32, waar talloze jaren rust heerste en door de jaren heen, naast de eigen mensen, met Arij van Bree (afkomstig van Sparta/AV), Floris Keizerwaard (Zwaluwen) en Rick van Haren (CWO) extra kwaliteit naar de Marathonweg kwam.

Daar lijkt verandering in te komen. Dat is ook voorzitter Kees Zegers niet ontgan Ook hij hoort natuurlijk wat er in de wandelgangen rondgaat. Toch laat hij zich niet gek maken. “Alleen van Huijer en Den Breems is bekend dat ze vertrekken. Verder weten we officieel nog van niets”, merkt hij op. Toch ontkent hij niet dat er iets gaande is. “Er zijn twee of drie twijfelaars”, weet hij. “Dat zijn dan vooral jongens, die naar hier gekomen zijn, het eerste niet haalden en teleurgesteld zijn”. Wel heeft hij begrepen, dat mogelijke tekorten in de selectie 1-op-1 opgevuld kunnen worden met spelers, die eerder voor een lager elftal kozen en, om de club te helpen, naar de hoofdmacht willen terugkeren.”

Deze ontwikkelingen zijn uiteraard geen lekkere binnenkomer voor Benjamin van der Zwan, die Raymond de Romph als trainer opvolgt. Zegers: “We hebben hem daarover vanzelfsprekend ingeseind. Anderzijds zijn we zelf inmiddels, niet alleen binnen de club maar ook erbuiten, op zoek naar versterking.”