Gezocht: freelance verslaggever voor deze krant

Krijg jij energie van schrijven, mensen en verhalen? Kun je scherpe foto’s maken, heb je affiniteit met Vlaardingen en wil je inwoners op de hoogte te houden van wat er speelt? Dan is West Media voor de redactie van Groot Vlaardingen op zoek naar jou!

Wij zoeken een freelance verslaggever die overal op af durft te gaan en vol enthousiasme verhalen voor Groot Vlaardingen wil schrijven. De ideale kandidaat: kan goed, helder en in correct Nederlands schrijven; heeft affiniteit met de lokale krant; heeft tijd voor één à twee artikelen per week.

Als freelancer voor Groot Vlaardingen ontvang je niet alleen verzoeken voor het schrijven van artikelen, maar kom je ook zelf met ideeën. Daarom is het een grote pré als je woont in Vlaardingen, of beschikt over een netwerk in deze stad.
West Media is uitgever van Groot Vlaardingen en veertien andere huis-aan-huiskranten in de regio. Daarnaast publiceren we ons lokale nieuws online.

Vragen? Bel 0174-624212 en vraag naar René de Hoog, of mail naar: rene@uitgeverijwestmedia.nl. Meteen enthousiast? Mail dan je sollicitatie naar rene@uitgeverijwestmedia.nl onder vermelding van ‘Vacature', met één of twee voorbeelden van wat je kunt.