Frans Bauer en Sieneke in Stadsgehoorzaal

Op zaterdag 18 maart is Frans Bauer te gast in de Stadsgehoorzaal. Met Sieneke aan zijn zijde, zorgt Bauer voor een muzikaal spektakel in de Grote Zaal. In het theaterconcert 'n Avond Met Jou laat het duo nieuwe duetten horen, maar laten beiden ook solo van zich horen. De Stadsgehoorzaal nodigt iedereen uit om een avond sterren te komen kijken en te genieten van het feest. Kaarten zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/frans-bauer. Vocaal zijn Frans Bauer en Sieneke een match, zoals ze hebben laten horen op hun eerste plaat Vaya con Dios. Het klonk het duo als muziek in de oren om een nieuw album uit te brengen, vernoemd naar hun eerste nummer 'Vaya Con Dios'. Op dit album hebben ze acht nieuwe nummers staan die, samen met veel andere hits, te horen zullen zijn tijdens hun theaterconcert in de Stadsgehoorzaal. Frans Bauer & Sieneke met ’n Avond Met Jou, op zaterdag 18 maart om 20:15 uur. Kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/frans-bauer.


Gratis bezoek van energiecoach

Mensen met een laag inkomen en een hoge energierekening kunnen een gratis bezoek van een energiecoach aanvragen. Energiecoaches van MeGreen bezoeken, in opdracht van de gemeente, inwoners van Vlaardingen met een laag inkomen en een hoge energierekening. Tijdens dit bezoek bekijkt de energiecoach, samen met bewoner, welke mogelijkheden er zijn om de energierekening te verlagen. De energiecoach adviseert bewoners over eenvoudige, doeltreffende maatregelen om energie te besparen en brengt deze vaak direct terplekke aan.

Nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen een nieuwsbrief met de digitale krant en het laatste nieuws uit Vlaardingen. Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je aan via: www.rodi.nl/vlaardingen/nieuwsbrief/aanmelden.