Rick van Mil (De Tuinderij), Bianca Nieuwenhuis (Van der Valk A4 Delft), Magchelina van der Valk - Möller (Van der Valk A4 Delft) en Luuk Olsthoorn (De Tuinderij) kijken er erg naar uit om gasten een totaalbeleving te bieden.
Rick van Mil (De Tuinderij), Bianca Nieuwenhuis (Van der Valk A4 Delft), Magchelina van der Valk - Möller (Van der Valk A4 Delft) en Luuk Olsthoorn (De Tuinderij) kijken er erg naar uit om gasten een totaalbeleving te bieden. (Foto: PR)

Van der Valk Hotel Delft A4 en De Tuinderij gaan samenwerken

Zakelijk

Het gloednieuwe Van der Valk Hotel Delft A4 en De Tuinderij gaan een samenwerking aan.

De Tuinderij in De Lier organiseert al jaren groepsentertainment voor toeristen, bedrijfsuitjes en evenementen. Dankzij een samenwerking met het het gloednieuwe Van der Valk hotel A4 Delft is er voor de gasten nu ook gelegenheid om te overnachten.

“We hebben in Westland prima mogelijkheden om te overnachten maar niet genoeg om grote groepen onder te brengen”, vertelt Rick van Mil van De Tuinderij. “Wij ontvangen steeds vaker grote groepen dus wij zochten naar een oplossing. Daarom ben ik erg blij met de samenwerking die is ontstaan met het nieuwe hotel Van der Valk Hotel Delft A4. Beide organisaties staan voor kwaliteit en een totaalbeleving. Deze combinatie is uniek en past bij ons bedrijf.”


Bij De Tuinderij kunnen gasten diverse bijzondere activiteiten doen. - De Tuinderij

Thuisgebracht

Het hotel ligt slechts op 8 minuten afstand van De Tuinderij. Gasten checken in het bij het hotel en vanaf daar begint de ‘reis’ naar het Westland. Ze worden opgehaald in de nostalgische bus van De Tuinderij en een dag vol activiteiten kan beginnen. Na het gewenste programma worden zij weer netjes bij het hotel teruggebracht.

Groepsboekingen

Ook andersom merkte Van der Valk een groeiende vraag naar activiteiten voor groepen. Vanuit het hele land zoeken bedrijven een unieke mogelijkheid om gasten een mooie herinnering te bieden. In deze samenwerking worden twee werelden gecombineerd. Een nieuw modern hotel en de oude nostalgische setting van De Tuinderij. De groepsboekingen variëren tussen de 25 en 250 personen.