Afbeelding
(Foto: )

Expositie ‘Retourtje Verleden’ bij Gallery Har Hengens

Nieuws

Van 14 tot en met 20 mei presenteert Contemporary Art Gallery Har Hengens onder de titel “Retourtje Verleden” het werk van drie Vlaardingse kunstenaars. De gevarieerde expositie sluit aan bij het feestjaar Vlaardingen750 en is vrij te bezoeken.

Maar wat deze expositie extra speciaal maakt, is dat je kans maakt op een uniek kunstwerk. Koop voor €1 een “Retourtje” en je maakt kans op het kunstwerk dat de drie kunstenaars, Irma Rengur, Mirjam Boomert en Susan Ruiter, speciaal voor deze expositie hebben gemaakt. Hoe fantastisch zou het zijn om dit unieke kunstwerk, als aandenken aan een bijzonder jaar dat straks in het verleden ligt, thuis te hebben? Naast het gezamenlijke werk van de drie kunstenaars, tonen zij ook individueel werk, waardoor de expositie nog gevarieerder wordt.
In het najaar volgt er een vervolgexpositie bij Galerie Susan Ruiter, getiteld “Blik op de Toekomst”, waar meerdere kunstenaars aan zullen deelnemen. Tussen zondag 14 en zaterdag 20 mei kunnen geïnteresseerden de sfeervolle galerie bezoeken tussen 11:00 en 18:00 uur. Lever het kaartje in om kans te maken op het kunstwerk. Koop een winnend kaartje (hoe meer kaartjes je koopt, hoe groter de kans) bij Contemporary Art Gallery Har Hengens en Galerie Susan Ruiter, of digitaal door contact op te nemen met een van de deelnemers.

Afbeelding