Wandeltocht tijdens DIOS Lentefeest

Vanaf 24 mei barst het DIOS Lentefeest weer los. Elke dag worden er tot en met tweede Pinksterdag, voor jong en oud, vele evenementen door de Lentefeestcommissie en haar vrijwilligers georganiseerd. Zo ook de DIOS Wandeltocht “Midden Delfland”.

Op eerste Pinksterdag 28 mei 2023 heeft de wandelcommissie twee langere wandelroutes uitgezet. De wandelroutes van 10 en 21 kilometer, lopen door het prachtige Midden-Delfland. Tijdens deze routes wordt er gewandeld door dorpskernen, langs vaarten, bosrijke omgeving en landerijen met vergezichten. Langs de route door het mooie Midden-Delfland, wordt er met QR codes verrassende informatie gegeven over het gebied waarin gewandeld wordt. Belangstellenden kunnen deze informatie met een QR code ophalen.

De tochten zijn voor de beginnende wandelaar, maar ook voor ervaren wandelaars - zoals deelnemers van de Vierdaagse - een mooie uitdaging.

Onderweg zijn er rustpunten bij IJsclub Vlietland en Buitengoed TaFête, waar een drankje en een hapje genuttigd kunnen worden.

Voor de kinderen tot en met twaalf jaar is er een puzzeltocht door het Kerkpolderpark uitgezet. Hier verzamelen de kinderen letters die uiteindelijk een woord vormen.

Voor alle deelnemers is er een aandenken geschonken door MORRIS NVM makelaars | taxateurs.

Voor alle informatie, aanvangstijden en prijzen kunt u terecht op www.dioslentefeest.nl/wandeltocht. Hier kunt u ook terecht voor vragen en opmerkingen.

De start is op het Koningin Julianaplein in Den Hoorn. De organisatie hoopt enthousiastelingen in grote getallen te verwelkomen.