Gezellig tafelen met dorpsgenoten!
Gezellig tafelen met dorpsgenoten! (Foto: GvW-T)

Kom ’s Hoorn, gastvrij dineren op locatie

Op zaterdag 25 maart 2022 serveren gastvrije inwoners van Den Hoorn een driegangendiner in hun eigen huiskamer. Voor de elfde maal in haar bestaan organiseert CultuurStek het vermaarde luister-3-gangen-diner Kom ’s Hoorn.

Als gast fiets je voor elke gang van het diner naar een ander adres en zo kom je op verrassende locaties. Onder het genot van een huisgemaakt diner luister je naar een boeiend verhaal of een mooi optreden. Bij elke gang ontmoet je andere gasten. Samen met het verhaal of het optreden levert dat voldoende stof voor verrassende gesprekken. Het zou zo maar kunnen dat je nog niet bent uitgepraat als je al weer naar het volgende adres moet. Gelukkig is er na afloop van het diner gelegenheid om verder te praten. Inschrijven kan vanaf nu op onze website: www.cultuurstek.nl. De kosten bedragen € 22,50 per persoon, dat is inclusief drankjes bij het diner. 

Afterparty

Na afloop is wordt je opgewacht bij de ‘afterparty’ op een geheime locatie….waar we gezellig napraten. Ook hier is een drankje verkrijgbaar maar die zijn voor eigen rekening. Wees er snel bij, want vol is vol! De tafelwisseling vindt plaats in groepjes van twee personen (die samen hetzelfde programma volgen). Individueel inschrijven kan ook. Je volgt dan samen met een andere alleengaande hetzelfde programma. Na inschrijving informeren we je hoe laat en waar je precies verwacht wordt.

Liefde en passie

De organisatie nodigt vooral nieuwe inwoners van Den Hoorn uit om mee te doen. Dit is een leuke manier om snel thuis te raken in het dorp. Er zijn 12 locaties verspreid over Den Hoorn. Als gast kom je op 3 drie adressen. Bij het napraten hoor je wat je op de andere 9 locaties hebt gemist. De organisatie deelt de gasten in en houdt daarbij rekening met een variatie in de verschillende optredens. Op alle locaties wordt met liefde en passie gekookt. 

Nieuwsgierig? Zorg dan dat je erbij komt en schrijf je snel in op www.cultuurstek.nl/kalender