Gezond Natuur Wandelen Wandelfeest Vlaardingen
Gezond Natuur Wandelen Wandelfeest Vlaardingen (Foto: Heemtuin Vlaardingen)

(Wandel)feest mee in en rondom Heemtuin Westwijk

Beleef en bekijk al het moois van de natuur in en rondom De Heemtuin tijdens het speciale Wandelfeest in Vlaardingen op zondag 4 juni. "Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen", aldus Petra Sintnicolaas, die samen met Monique van Dalen en Nelleke van der Luit zorg draagt voor de organisatie van het Wandelfeest. "Tijdens onze (gratis) Gezond Natuur Wandelen wandelingen wordt er over van alles gepraat en genieten we van wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Met dit Wandelfeest willen we zoveel mogelijk mensen in Vlaardingen uitnodigen om het ook een keer te proberen en natuurlijk ook om te genieten van al het moois op de Heemtuin."

Deelnemers kunnen op 4 juni vanaf 13.30 uur een feestelijke middag verwachten met natuurverhalen over de wijk, een kop koffie/thee met lekkers op de tuin, een rondleiding met Heemtuin-gids Nelleke door de prachtige voorjaarstuin en wandelbegeleider Petra vertelt over de geneeskrachtige kruiden die er in de tuin te bewonderen zijn. Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld. Dit kan door een mailtje te sturen naar monique@gezondnatuurwandelen.nl.

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Vlaardingen worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen en omstreken.