De muzikanten spelen op instrumenten uit de fifties.
De muzikanten spelen op instrumenten uit de fifties. (Foto: PR)

Pumps & Roses in City Café Delft

In de muziek is het heel gebruikelijk om oude nummers in een nieuw jasje te steken. Pumps & Roses draait het om en steekt recente hits juist in een oud jasje! Pumps & Roses, uit Schipluiden en omstreken, zijn geïnspireerd door de Stijl “Post Modern Jukebox”, Dit is een muzikantencollectief uit Amerika dat moderne songs terugzet in de tijd.

Op zaterdagmiddag 4 februari speelt Pumps & Roses act in City Cafe Delft, het voormalige Cafe De Sport in het Westerkwartier, achter station Delft Centraal. De band start om 16.00 uur. 

Herkennen

Laat je verrassen door de fifties en sixties versies van nummers van o.a. Miley Cirus, Christina Aguilera, Ellie Goulding en Lady Gaga. Soms herken je de songs direct, maar soms is het ritme zodanig aangepast, dat je een nummer alleen zal herkennen aan bijvoorbeeld de tekst. 

Vrolijke gangmakers

Pumps & Roses is de perfecte band voor borreltijd, of aan het begin van een feestavond. Het zijn vrolijke gangmakers. Groot voordeel is ook dat het bandvolume laag is, geen gillende gitaren of beukende drums, nee, gewoon gezellig zacht. Indien gewenst spelen ze ook akoustisch. Geniet van de meerstemmige zang van Irene, Simone en Marijke en de ervaren muzikanten Roelof, Jeroen en Lex. De muzikanten spelen op instrumenten uit de fifties, of replica’s en dragen ook kleding die in die tijd gewoon was op het podium. 


Voor meer informatie en boekingen: Lex Rutgers: 06-55305375. Instagram: allaboutpumpsandroses