Trainer John Hage zag zijn ploeg gelijk spelen in de eerste wedstrijd van 2023.
Trainer John Hage zag zijn ploeg gelijk spelen in de eerste wedstrijd van 2023. (Foto: Franca-Dobbe)

SV Den Hoorn pakt mager puntje

De eerste wedstrijd na de winterstop stond weer op het programma. Zowel Voorschoten'97 als sv Den Hoorn deden het in de eerste helft van de competitie prima in de eerste klasse B. Het verschil tussen beide ploegen was klein tot nu toe. In de openingsfase van de eerste helft was het Voorschoten dat bijna tot scoren kwam. Een kopbal van Thom Wijnalda ging net over. Maar verder was er weinig te doen voor de doelmannen. Er werd afgefloten voor de rust met een 0-0 tussenstand. In het tweede gedeelte van de wedstrijd was het ook de thuisploeg die zorgde voor kansen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Na negentig minuten werd er afgefloten door de leidsman en beide teams hadden het vijandelijke net niet kunnen vinden: 0-0. (Bron: Haaglandenvoetbal.nl/Tekst: Marlon Taal)