Aranka en de meiden van Douglas heten je graag welkom.
Aranka en de meiden van Douglas heten je graag welkom. (Foto: aangeleverd)

Douglas Schagen gaat verhuizen!

Algemeen

SCHAGEN - Gedreven onderneemster Aranka opent zaterdag 29 april haar nieuwe Douglas store in Schagen. Na negen jaar met veel plezier aan het Makadocentrum 93 een fijne winkel te hebben gehad, verhuisd zij met haar team een stukje naar links: Makadocentrum 91.

Zij zijn klaar voor de toekomst

“Samen met Douglas zijn alle details zorgvuldig voorbereid waardoor ik mijn store open met een volledig nieuw interieur. Bovendien voldoet deze aan alle aspecten van het allernieuwste Douglas concept.’’ Het resultaat mag er zijn met een winkel die klaar is voor de toekomst!

Zorg, advies en workshops

Niet alleen de uitstraling en inrichting zijn helemaal van nu, ook het assortiment is verder geperfectioneerd. Dat in combinatie met het vertrouwde team aangevuld met nieuwe medewerksters zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Klanten worden voorzien van uitgebreid make-up advies, ook kunnen zij deelnemen aan workshops en een uitgebreid huidverzorgingsadvies ontvangen. De winkel beschikt over de nieuwste en lekkerste geuren, dompel je hierin onder en kom deze ruiken.

Rad van Fortuin

“Ons Douglas assortiment loopt fantastisch. Kom gerust onze foams, scrubs, make-up, geuren en huidverzorging ervaren. We hebben voor ieder wat wils en voor ieder budget een passend product”, vertelt Aranka. Tijdens onze spectaculaire opening mag je bij je aankoop draaien aan het Rad van Fortuin waar je altijd prijs hebt! Aranka en de meiden van Douglas Schagen verwelkomen je 29 april graag vanaf 09:00 uur in de prachtige nieuwe store.

Acties

Douglas biedt 20 procent korting op bijna alle geuren en geurensets. Daarnaast kun je ook profiteren van 20 procent korting op alle zonverzorging en zelfbruiners. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.