Bezoek de gezellige schoolfair!
Bezoek de gezellige schoolfair! (Foto: aangeleverd)

Schoolfair St. Jan School Breezand

Nieuws

BREEZAND Stichting Jan School te Breezand heeft 13 mei weer een leuke fair gepland staan. Deze fair staat in het teken om geld te sponsoren voor de school. Er zal weer een verkoop plaatsvinden van o.a. taarten, bloemen, kinderknutsels, boeken etc. Ook is er weer de bekende loterij aanwezig. 

Er zijn mooie prijzen te winnen met dank aan de ponsors. De hoofdprijs is dit jaar een LG Bluetooth speaker aangeboden door Expert Breezand. Maar dat is niet alles. Er zal een hoop aan activiteiten en spelletjes zijn voor jong en oud, demonstraties van vereningingen, springkussens, muziek en nog veel meer.

De opbrengst komt helemaal ten goede van de school en de kinderen! De opbrengst zorgt er ten eerste voor dat de vrijwillige ouderbijdrage tot een minimum beperkt kan blijven, maar ook voor leuke activiteiten voor de kinderen, zoals kamp, schoolreisjes, spelmateriaal ed. Tevens heeft de school nieuwe t-shirts nodig die veel gebruikt worden bij activiteiten en schoolreisjes ed. Kortom, mooie doelen om geld voor te verzamelen.

Ze hopen op mooi weer en een gezellige opkomst, iedereen is welkom! De fair start om 10 uur tot 14 uur.