Een mooi aanbod gaat onder de hamer op de veiling.
Een mooi aanbod gaat onder de hamer op de veiling. (Foto: Pexels)

Veiling Nieuwe Niedorp alsnog van start

Nieuws

NIEUWE NIEDORP - Alles stond gereed voor de veiling van Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp en Handbalvereniging Niedorp toen in maart 2020 door corona de wereld stil kwam te staan. Maar drie jaar later gaat deze veelbelovende veiling alsnog van start.

Zaterdag 13 mei

Gezellige avondjes en etentjes met dorpsgenoten, een avond oppassen, verschillende taxiritjes en taarten worden bijna vanzelfsprekend aangeboden. Maar wat dacht je van een ballonvaart, een unieke avond met lezing over de geschiedenis van Nierup, een nieuwe CV-ketel of een elektrische scooter? Dat is zomaar een greep uit het aanbod van de vele kavels die zaterdagavond 13 mei onder de hamer van veilingmeester Michael Olij gaan. Met de opbrengst willen de verenigingen hun complex verbeteren. Zo wil de handbalvereniging vier beachhandbalvelden aanleggen en de voetbalvereniging een beregeningsinstallatie. Ook zijn de kantine en nog twee kleedkamers aan een flinke onderhoudsbeurt toe.

Naast een gezellige avond in de Maurits kun je door meebieden de verenigingen steunen. Zit er niets van je gading tussen het aanbod? Dan is er altijd nog de loterij waarin ook tal van bedrijven een schenking voor hebben gedaan.

De veiling wordt gehouden in Dorpshuis Prins Maurits aan Dorpsstraat 79 in Nieuwe Niedorp en start om 20.00 uur. Het dorpshuis is geopend vanaf 19.00 uur, zodat u de kavels op je gemak kunt bekijken. De veiling staat onder toeziend oog van notaris Jacqueline Wegink. Alle kavels zijn terug te vinden op dewebsite www.veilingniedorp.nl. De kavelkrant komt in de week voor de veiling ook op deze pagina te staan.