De cabrio's mogen weer schitteren.
De cabrio's mogen weer schitteren. (Foto: aangeleverd)

De cabrio’s mogen uit de garage en weer schitteren!

Nieuws

SCHAGEN - Vanuit Schagen start zondag 4 juni rond 12:30 uur voor de zestiende keer de Cabriodag. De Serviceclub ‘De Heeren van Scaghen’ organiseert in samenwerking met SASV (Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding) speciaal voor mensen met een beperking een unieke dag.

Zondag 4 juni

De organisatie hoopt op een zonnige dag. Voordat de stoer van start gaat genieten de deelnemers van koffie met gevak in de Ridderzaal van Slot Hotel Schagen. Maar liefst 120 deelnemers zullen vanaf de Markt van Schagen vertrekken onder begeleiding van 2Wheels4Wings voor een mooie route door de Kop van Noord Holland. “Wij vragen enig begrip voor de mogelijke (kortdurende) verkeershinder.”

In de loop van de middag biedt McDonald’s Alkmaar een menu aan om vervolgens het prachtige lint aan diverse cabrio’s voort te
zetten over de landelijke wegen van Noord Holland. Schagen FM doet van deze dag live verslag. Rond 16:30 uur zal de lange stoet van cabrio’s de Magnusveste weer binnen rijden waar de dag afgesloten wordt met een drankje en aansluitend een buffet in Alpha op de Loet.

Onvergetelijke dag

De organisatie weet - met de ervaring uit voorgaande jaren -  dat deze toer voor de mensen met een beperking een onvergetelijke dag is. “Wij bedanken als organisatie van de Cabriodag de vele mensen die geheel belangeloos hun cabrio ter beschikking stellen. Ook kunnen wij niet zonder onze sponsoren, zij maken van deze unieke dag een geslaagd evenement.” 

Kijk voor meer informatie op www.cabriodag.nl. Chauffeurs met een cabrio’s kunnen zich inschrijven via www.cabriodag.nl of via www.heerenvanschagen.nl.