Eén groot feest.
Eén groot feest. (Foto: aangeleverd)

The Show Must Go On! Gevelconcert Live

Uitgaan

‘T VELD - Na een succesvolle editie van Gevelconcert Live in 2022, is het dit jaar weer raak! Met een goed gevulde line-up, diverse horeca gelegenheden én de kans om gratis kaarten te winnen kun jij Hemelvaartsdag goed beginnen. 

Win tickets!

Jim Groenland is de motor achter het geheel. Met zijn bedrijf JG Horeca verzorgt hij catering, evenementen en bedrijfsfeesten op locatie. Het idee voor dit festival ontstond na het bedrijfsfeest dat Jim organiseerde voor Gevelconcept bouw B.V. De directieleden bekeken met Jim de landerijen om het bedrijf. “Ineens stootte een van hen mij aan,” vertelt Jim, “hij wees op de het mooie groen om ons heen en vroeg: kunnen we hier niet iets mee?” Gevelconcert Live is de afgeleide naam van het bedrijf en tevens de hoofdsponsor van het festival.

Al enkele maanden zijn zij bezig om het evenement te organiseren. De voorbereidingen bestaan uit het vastleggen van artiesten, contact hebben met de gemeente en het gehele vergunningstraject doorlopen. Er moet ook gedacht worden aan de invulling van het Veldtemmer evenement: “Er is lekker eten, er zijn drankjes. Zo hebben we een baristakraam staan die ons komt versterken, is er een ijsboer aanwezig, een foodtruck die allerlei tosti’s aanbiedt en een catering met verse friet en snacks.” Het plaatje is compleet als je het Jim vraagt. 

Line-up

DJ Luck staat bovenaan de line-up. Afgelopen maand wist de DJ de feesttent van Groenland in Broek op Langedijk op zijn kop te zetten en vorig jaar was hij ook aanwezig bij Gevelconcert Live, hij deze editie niet ontbreken. Roomservice is een lokale band met een heel breed repertoire. Saxofonen en trompetten staan garant voor de ultieme live ervaring. De headliner is Queen Forever. “Het is echt een van de beste Queen cover bands uit Nederland. Het is een twee uur durende rockshow, waarbij alle bekende nummers van Queen de revue gaan passeren.” De band neemt ook het uiterlijk van Queen aan. “Het is ene grote verkleedpartij met alle nummers die Queen groot hebben gemaakt.”

Donderdag 18 mei wordt er één dag geknald. Vanuit de wijde omgeving komen bezoekers naar ‘t Veld: “Hemelvaart is dé ultieme dag om elkaar te treffen. Bij zowel mooi als minder mooi weer kun je bij ons terecht.” Om 15:00 uur openen de poorten aan de Leijerpolderweg 2 in ‘t Veld.  

Winnen

Jij kunt tickets winnen voor Gevelconcert Live. Zo doe je mee: like en share dit online artikel van Rodi Media op jouw Facebook. Tag hierbij jouw beste feestvriend en @GevelConcert Live. Meedoen kan t/m 13 mei. Bezoekers tot en met 14 jaar kunnen het evenement gratis bezoeken op vertoon van hun ID kaart.


Mooi weer of niet, Gevelconcert Live is er klaar voor.