Team FietsService, vlnr: Mees de Bock, Hamid Tayar, Patrick Venema en Peter Rossenaar.
Team FietsService, vlnr: Mees de Bock, Hamid Tayar, Patrick Venema en Peter Rossenaar. (Foto: aangeleverd)

E-bike testdagen bij FietsService Schagen

SCHAGEN - Ruim zeven jaar geleden vestigde Patrick Venema zich in Schagen in een gezellige fietsenwinkel aan de Molenstraat.

‘Kom langs en overtuig jezelf van betaalbare elektrische fietsen van uitstekende kwaliteit’

FietsService Schagen ging van start met een uitgebreid assortiment kinderfietsen, stadsfietsen en enkele elektrische fietsen. De praktijk leerde echter dat er voor elektrische fietsen een veel grotere markt is. Daar waar in het begin wellicht twee elektrische fietsen in zijn zaak stonden staat de hele winkel er nu vol mee.

Testdagen

“Om onze klanten goed te informeren, houden we op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei testdagen met de merken Brinckers en Huyser. Dat doen we samen met medewerkers van de verkoopteams van deze Nederlandse fabrikanten. Iedereen is dan, en uiteraard ook op andere momenten, van harte welkom in onze winkel”, aldus eigenaar Patrick Venema. We vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen oriënteren. Een e-bike kopen is een flinke investering, dus is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Daar krijg je bij FietsService Schagen de tijd voor. We bieden niet alleen de mogelijkheid de fietsen te komen bekijken, maar ook om ze vrijblijvend te komen testen en beleven. Tevens zijn er spectaculaire aanbiedingen, gratis een accu upgrade of een fietsverzekering voor drie jaar.

Brinckers

Zeer mooie en goed betaalbare e-bikes, waar we al weer vele jaren mee werken. Je merkt tijdens een testrit meteen het geweldige rijcomfort en je ervaart de beleving van een Brinckers. Als je op een Brinckers e-bike gaat rijden, merk je meteen de unieke eigenschappen. Een Brinckers e-bike is een betaalbare, duurzame, Hollandse fiets van uitstekende kwaliteit met veel comfort.”

Huyser

Huyser is ook een Hollands merk, in 2017 opgericht door een ondernemer uit de fietsenbranche. Hij vond dat het ontbrak aan betaalbare e-bikes van topkwaliteit. Huyser fietsen voorziet daarmee in deze behoefte: fraai design, oog voor innovaties, snel en comfortabel fietsen voor een betaalbare prijs!

Deskundig advies

FietsService Schagen biedt op beide merken professionele service in de eigen werkplaats. Daarnaast wordt er deskundig advies gegeven; onder meer over het gebruik van de accu. Patrick: "een fiets kopen is toch een hele beleving. Samen met de klant zoeken we naar de optimale afstelling van hun e-bike.FietsService Schagen is te vinden aan de Molenstraat 34 in Schagen. Voor meer informatie: www.fietsserviceschagen.nl of 0224-227171.