Een eerdere editie van Tafel van Tig.
Een eerdere editie van Tafel van Tig. (Foto: aangeleverd)

Tafel van Tig met poëzie in Oldskoel

Uitgaan

BURGERBRUG - Jessica Heetebrij organiseert vrijdag 31 maart een Tafel van Tig in de Oldskoel te Burgerbrug. Er wordt aan de lange tafel in het lokaal van Jessica een driegangendiner geserveerd. De opzet van de Tafel van Tig is, dat deelnemers niet weten met wie ze aan tafel komen te zitten. 

Dit blijkt altijd weer te leiden tot zeer aangename en verrassende gesprekken en ontmoetingen. Dit keer staat bij de Tafel van Tig de poëzie centraal. Deelnemers aan de Tafel van Tig kunnen geheel vrijblijvend een gedicht declameren; een zelfgeschreven gedicht of een bestaand gedicht met een bepaalde betekenis of waarde voor diegene. Er zullen ook gedichten worden voorgelezen.

De kosten voor de Tafel van Tig zijn 12,50 euro per persoon. Opgeven via de website van de OldSkoel: www.oldskoel.nl waar je naar de agenda gaat en je jezelf bij 31 maart kunt opgeven via de button. Geef jezelf vóór dinsdag 28 maart 12:00 uur op. Informatie is te verkrijgen via info@jessicaheetebrij.nl. De OldSkoel is de culturele ontmoetingsplaats van Burgerbrug en is gevestigd aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Aanvang van de Tafel van Tig vrijdag 31 maart is 19:00 uur.