Musical ‘Wie heeft de Rol’.
Musical ‘Wie heeft de Rol’. (Foto: aangeleverd)

Musical ‘Wie heeft de Rol’

Uitgaan

DIRKSHORN – De Jeugdtoneelgroep van VVO geeft zondag 14 en 21 mei voorstellingen in de grote zaal van Dorpshuis De Kastanjeboom in Dirkshorn.

Onder leiding van regisseur Mirea Harlaar hebben de tien kinderen, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, vanaf oktober gerepeteerd aan de musical ‘Wie heeft de Rol’. Acteren, zingen en dansen, het komt allemaal aan bod.

Korte inhoud: Sandy Showbizz stopt ‘s avonds geld in de kluis bij talentenbureau ‘Klaar voor de show’. Als Sandy nog geld ziet liggen, zit de kluis al op een tijdslot. Ze besluit het geld in een toiletrol (kunstwerk) te verstoppen. Als Sandy de volgende dag bij het talentenbureau terugkomt, is de rol met geld verdwenen. Het publiek heeft dan al vijf verdachte personen voorbij zien komen. Een uitvinder, een goochelaar, een kunstenares, een rockster en een ‘gewoon’ meisje. Alle vijf hebben zij een toiletrol meegenomen.

Verdachten

De vraag is: Wie heeft de rol met geld meegenomen? Geheim Agent 112 probeert het raadsel op te lossen. Het publiek krijgt via Agent 112 drie aanwijzingen die naar de verdachte personen leiden. Steeds 1 verdacht persoon past niet bij de aanwijzing. Als Agent 112 weet welke persoon dit is, zal hij die persoon uit zijn/haar rol zetten. Zo verlaten drie van de vijf verdachte personen het verhaal. Behalve de persoon met ‘de geldrol’, die verlaat nooit het verhaal.

De voorstellingen op 14 en 21 mei beginnen om 15:30 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De entreeprijs is 6,- euro tot en met 12 jaar gratis. In de pauze wordt een verloting gehouden. Reserveren kan via het e-mailadres vvo33@ziggo.nl.