Tributeband Woman is dé Anouk-tributeband van Nederland.
Tributeband Woman is dé Anouk-tributeband van Nederland. (Foto: aangeleverd)

Tribute Night Girl Power in Alpha Schagen

De kracht, het talent en de creativiteit van vrouwen in de muziek. Dat staat zaterdagavond 10 juni centraal tijdens de Tribute Night Girl Power van de Magnusmannen in zaal Alpha te Schagen. Het vrouwelijke empowerment krijgt vorm met uitstekende tributes van Beth Hart, Blondie en Anouk. Een livemuziekavond van veelzijdige rockbitches die niet in één muziekstijl te vangen zijn.

Emotionele blues

Beth Hart-tributeband Delicious Surprise brengt een mix van emotionele blues, stevige rock, zoete ballads en catchy jazz. Leave The Light On stond in 2022 op nummer 234 in de Top-2000. Met een optreden van Back to Blondie ga je terug naar de jaren 70 en 80, naar een melange van punk, new wave, pop, rock, rap, reggae en disco. Hits als Denis, Hanging on the Telephone, One Way or Another, Call Me en Heart of Glass komen langs. Back to Blondie werd in 2017 verkozen tot beste tributeband van Nederland.

De kwaliteit en sfeer weten te raken

Tributeband Woman is dé Anouk-tributeband van Nederland, die de kwaliteit en sfeer van Anouk is alive weet te raken. Natuurlijk ontbreken songs als Nobody's Wife, Girl, Lost, Three Days In A Row, Birds en Modern World niet. Tribute Night Girl Power begint om 20:30 uur. Tickets: € 12,50, verkrijgbaar via www.magnusmannen.nl en Piet Pann in Schagen.