Michelle Visser met een cheque voor de door haar uitgekozen Stichting Still Fotografie (links) en een cheque voor Stichting Ambulance Wens (rechts).
Michelle Visser met een cheque voor de door haar uitgekozen Stichting Still Fotografie (links) en een cheque voor Stichting Ambulance Wens (rechts). (Foto: Penta Rozenburg)

Veel lof voor Michelle en actie Penta

Michelle Visser uit de vierde klas van Penta Rozenburg ontvangt veel lof op Facebook. Zij overhandigde vrijdag 12 mei namens het Penta een cheque van 2500 euro aan Stichting Ambulance Wens. Daarnaast koos zij ervoor een deel van het bedrag te doneren aan Stichting Still Fotografie.

Op donderdag 23 februari zetten de leerlingen van Penta Rozenburg zich in voor de Goede Doelendag, door te hardlopen of te fietsen. Er werd uiteindelijk €7500 opgehaald met deze sponsoractie; bijna twee keer zoveel als in 2022. Dit bedrag zou worden opgedeeld in drie delen, voor drie verschillende goede doelen. Michelle Visser haalde het grootste bedrag op. Dat betekende dat zij voor een derde van het totale sponsorbedrag zelf een goed doel mocht kiezen. Zij koos voor Stichting Still Fotografie, een organisatie die kosteloos foto's maakt van ernstig zieke kindjes/ouders en van stil geboren kindjes. Uiteindelijk ondersteunt het Penta met het opgehaalde geld dit doel en twee andere goede doelen, waaronder Stichting Ambulance Wens.

Vrijdag 12 mei overhandigde Michelle een cheque met de donatie van €2500 aan vrijwilliger Ferry van Stichting Ambulance Wens. Op Facebook krijgt de actie veel likes. Ook wordt Michelle persoonlijk overladen met lof. ”Geweldig Michelle Visser” en "Michelle toppertje” zijn een paar van de vele lovende reacties.


In de Rozenburgse Courant van 18 mei stond per abuis een onjuiste omschrijving van Stichting Still Fotografie.