De servicewagens van Van der Werf Mechanisatie in Zwaagdijk.
De servicewagens van Van der Werf Mechanisatie in Zwaagdijk. (Foto: aangeleverd)

Van der Werf Mechanisatie bundelt de krachten

In een sterk veranderende wereld waarin ons bedrijf inmiddels 45 jaar stand houdt, is het voor ons nu ook tijd om te veranderen. Dit betekent dat onze monteurs uit Middenmeer binnenkort verhuizen naar Zwaagdijk. Hier vergroten wij onze werkplaats, ons magazijn, onze opslag én onze kantoren.

Monteurs verhuizen van Middenmeer naar Zwaagdijk

Hierdoor ontstaat één technisch team wat vanuit één locatie opereert en centraal wordt aangestuurd. 

Zo bundelen wij onze krachten en zetten onze vakmensen beter in op die onderdelen van ons werkgebied, waar zij het sterkst in zijn.

Servicewagens

Om onze klanten op locatie te bedienen is geïnvesteerd in een nieuwe Iveco Daily servicewagen, compleet met grote servicetrailer. Hiermee voeren wij klein en groot onderhoud op locatie uit. Naast deze nieuwe combinatie beschikken wij over nog drie goed uitgeruste servicewagens. En voor de situaties waar service op locatie niet de beste optie is, investeerden wij in een nieuwe Iveco Stralis vrachtwagen met dieplader, zodat wij elke trekker of heftruck kunnen halen en brengen.

Service op locatie of bedrijf

Onze locatie Middenmeer sluit definitief in het najaar van 2023. Voor de levering van onderdelen kunt u terecht in onze vestiging Zwaagdijk, maar uiteraard is levering bij u op het bedrijf ook prima mogelijk. Wij verwachten met deze stappen onze service nog verder te verbeteren en kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking.