Kijk of hockey wat voor je is? Kom naar het paasontbijt van Spire in Hoogwoud.
Kijk of hockey wat voor je is? Kom naar het paasontbijt van Spire in Hoogwoud. (Foto: aangeleverd)

Schuif aan bij paasontbijt HC Spire

OPMEER - Hockeyvereniging Spire verzorgt voor de jeugd zaterdag 8 april een paasontbijt op recreatieterrein De Weyver in Hoogwoud. Alle jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn in hockey zijn welkom om van 09.00 tot 10.30 uur te ontbijten. Na het ontbijt vindt een hockeyclinic plaats. Zin om mee te doen? Aanmelden kan tot en met 31 maart via pasen@hcspire.nl.

HC Spire is een gezellige club en iedereen is welkom om een kijkje te nemen op 8 april. Lukt dat niet, dan is er nog een mogelijkheid om eerst even te proeven van de hockeysport? Geïnteresseerden mogen drie gratis proeflessen meedoen alvorens zich definitief als lid aan te melden. 

Hockeyseizoen

Het hockeyseizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei, de peildatum voor de leeftijd van kinderen is 1 oktober van het lopende jaar.

Plezier voorop

Voor kinderen staat het plezier van hockey natuurlijk voorop. Maar hockey is zeker meer dan met een stick achter de bal aan. Denk aan finesse, tactiek, uithoudingsvermogen en inzicht. Dat maakt het spel ook zo leuk. En daarbij... bewegen is gezond.

www.hcspire.nl

Wie het tijdens het paasontbijt het leuk had en zich wil inschrijven, kan dat die dag doen op Sportpark De Weijver, De Weyver 7 in Hoogwoud, stuur een e-mail via info@hcspire.nl of neem een kijkje op www.hcspire.nl.