Alle spelers van Alle hens aan dekmantel.
Alle spelers van Alle hens aan dekmantel. (Foto: aangeleverd)

Podium’71 speelt Alle hens aan dekmantel

MEDEMBLIK - Toneelvereniging Podium’71 heeft veel nieuwe, enthousiaste spelers én decorbouwers. Ook de nieuwe spelers repeteren vanaf september 2022 wekelijks aan de nieuwe voorstelling Alle hens aan dekmantel, geschreven door Frouwke Doornbos.

Het stuk speelt zich af op een cruiseschip. Er komen allemaal bijzondere types aan boord, die ieder hun eigenaardigheden en duistere plannetjes hebben. Dat zorgt voor hilarische en spannende gebeurtenissen tijdens de reis. 

Ook zo benieuwd hoe dit afloopt? Alle hens aan dekmantel wordt gespeeld op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april om 20.00 uur in dorpshuis De Vang, aan de Molenstraat in Benningbroek. 

Een kaart kost 12,50 euro en is te koop aan de deur. Reserveren is mogelijk door een appje te sturen naar Barbara Wilschut (06 5178 4979) onder vermelding van naam, dag van voorstelling en aantal tickets.

Spelers in Alle Hens aan dekmantel: Jennifer Baart, Minke Heijblok, Jeroen Vriend, Antoinet Kalkhoven, Barbara Wilschut, Elly Laan, Simon Stapel, Fred van de Vijfeijke, Marloes Keesom, Bianca Groen, Dion Karsten en John Keesom. Regisseur: Margreeth Irgolitsch. Techniek: Stapel’s Evenementen. Souffleuse: Rianne Koopmans. Grime en kapsels: Judith Singelenberg.

Doe mee aan de loterij met waanzinnig mooie prijzen, mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit het dorp. Loten zijn te koop tijdens de pauze van de voorstelling bij de ‘pursers'. Graag contant betalen. De opbrengst is bedoeld om nieuwe materialen aan te schaffen.

Podium'71 is op zoek naar enthousiaste spelers. De repetities voor het volgende toneelstuk starten rond september. Zin om mee te doen? Stuur een app naar Barbara.