Kwekers en de Boskoopse middenstand schonken veel mooie prijzen voor de Benefiet Bridgedrive van SOEB.
Kwekers en de Boskoopse middenstand schonken veel mooie prijzen voor de Benefiet Bridgedrive van SOEB. (Foto: SOEB)

Benefiet Bridgedrive: meer dan 1.100 euro

BOSKOOP - De Stichting Oost-Europa Boskoop (SOEB) heeft met een Benefiet Bridgedrive onlangs meer dan 1.100 euro opgehaald voor het goede doel: het winterhulpprogramma in Roemeniƫ.

De stichting hield de Benefiet Bridgedrive voor de zestiende keer op zaterdag 21 januari. Om 9.30 uur waren in de beurshal veertig spelers aanwezig om de hele dag te spelen voor de wisselbeker. Helmi van der Helm en Hennie Poot zijn de winnaars. De dag werd georganiseerd door Louis Stolwijk van de Boskoopse Bridge Club. De beurshal werd beschikbaar gesteld door Bremmer Transportcollege. Na de wedstrijd werd een verloting gehouden. Ook dit jaar hebben de Boskoopse middenstand en kwekers veel mooie prijzen geschonken. De verloting heeft 442 euro opgebracht. De catering werd verzorgd door de vrijwilligers van de SOEB. De totale opbrengst van de hele dag bedraagt netto 1.157,85 euro.

"Dit bedrag zal worden besteed aan ons winterhulpprogramma voor Caritas Catolica Oradea in Roemeniƫ. In dit programma ontvangen honderd gezinnen en alleenstaanden voedselpakketten en hout. Ook wordt er wekelijks in de wintermaanden, in een arme wijk door jeugdige vrijwilligers van Caritas, soep uitgedeeld. Meer informatie over de stichting: www.s-o-e-b.nl.