Popkoor Fame houdt een Open avond.
Popkoor Fame houdt een Open avond. (Foto: Archief Morvenna Goudkade)

Open avond van Popkoor Fame

HAZERSWOUDE - Popkoor Fame uit Hazerswoude wil graag groeien en nieuwe leden zijn van harte welkom. Op woensdagavond 15 februari staat de deur daarom open voor wie wil komen kijken, luisteren of meedoen met de repetitie. "Zingen maakt je blij."

"Vind je het leuk om te zingen? Zingen met elkaar in een koor is nog leuker. Dat kan iedereen van Popkoor Fame je vertellen", vervolgt het koor. "Slechts een jaar geleden gingen we van start en inmiddels hebben we een leuke groep en een gevarieerd repertoire opgebouwd. Maar we willen en kunnen nog verder groeien, dus wie wil is van harte welkom."

Het koor zingt met ingezongen bestanden maar notenschrift is wel beschikbaar. "Zo kan iedereen op zijn eigen manier oefenen. Want zingen maakt je blij."

Onder leiding van songcoach Edith Broer wordt er een mooi geheel van gemaakt, met volgens Fame voldoende uitdagingen, maar altijd in ontspannen sfeer. "En, we gaan beginnen met twee nieuwe nummers. Een prima instap-moment voor nieuwe leden."

De repetitie is in Dorpshuis De Juffrouw, Dorpstraat 250 in Hazerswoude-Dorp van 20.00-22.00 uur. Wil je informatie e-mail of bel gerust: edithbroer@ziggo.nl. Tel: 06-13114228.