Bij Winkelcentrum De Aarhof in Alphen is een onbemande pakketwand geplaatst.
Bij Winkelcentrum De Aarhof in Alphen is een onbemande pakketwand geplaatst. (Foto: De Buren Afhaalcentrum)

Onbemande pakketwand geopend bij De Aarhof

ALPHEN - Bij Winkelcentrum De Aarhof in Alphen is een onbemande pakketwand geplaatst. Daar kunnen bezoekers van het winkelcentrum 24/7 pakketten afhalen, verzenden of retourneren.

"Het Winkelcentrum De Aarhof bevindt zich in het centrum van Alphen aan den Rijn en is al ruim 50 jaar een plek met een groot winkelaanbod. Om bezoekers van de winkel zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het vanaf heden ook mogelijk om onbemand pakketten af te halen en te versturen bij het onbemande punt. Hiermee blijft Winkelcentrum De Aarhof inspelen op de altijd veranderende behoefte bij de bezoekers."

Aantal pakketten neemt toe, vraagt om efficiƫntere bezorgmethodes

Het aantal online bestellingen van pakketten neemt de laatste jaren sterk toe. "Dit vraagt om efficiƫntere bezorgmethodes. Met de onbemande pakketwand van De Buren kunnen op elk moment van de dag gemakkelijk en snel pakketten worden afgehaald, verzonden of geretourneerd." De Buren bouwt aan een open netwerk van onbemande pakketpunten door heel Nederland. "Sinds 2011 wordt er door De Buren gewerkt aan de ontwikkeling van pakketwanden."