Er zijn binnenkort weer activiteiten in Parkvilla.
Er zijn binnenkort weer activiteiten in Parkvilla. (Foto: Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla

THEATER

Drempeltheater | 'Het ontwaken der zielen'
In dit vierde Mysteriedrama van Rudolf Steiner wordt op 12 februari, aan de hand van de hoofdrolspelers, een indruk gekregen welk ontwikkelingspad de menselijke ziel volgt door de aarde incarnaties heen. Ook krijgen bezoekers een indruk hoe dit pad verloopt tussen dood en nieuwe geboorte.

CURSUS

Theatermaken
Als toeschouwer zien we vaak het eindresultaat van een theaterproductie. Maar hoe ziet dit proces er aan de achterkant uit? Welke keuzes moet een regisseur maken en welke theorie gaat er achter deze keuzes schuil? Deze module is speciaal voor theaterliefhebbers die een kijkje ‘achter de schermen’ willen nemen. Deze 5-delige cursus start op 15 februari.

FILM

Broker
Sang-hyeon en Dong-soo verdienen geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Op Picl zijn meer films van regisseur Korreda te zien.

A plein temps
De toegewijde moeder Julie moet constant alle ballen in de lucht houden. Zij komt terecht in een wervelwind van onverwachte situaties. Het is een lofzang op alle laagbetaalden en op moeders die er alleen voor staan. De film won vorig jaar prijzen op het Filmfestival van Venetië

Blind Ambition met WIJNPROEVERIJ
Van vluchtelingen tot top-sommeliers. Vier mannen zetten de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld.

Tickets: www.parkvilla.nl.