Zingen maakt je blij.
Zingen maakt je blij. (Foto: Vocaal Regionaal)

Oprichting nieuw pop- en musicalkoor

Algemeen

Op maandag 13 maart is er een gratis informatieavond omtrent de oprichting van een pop- en musicalkoor in Schiedam. Er wordt niet met notenschrift gewerkt en er wordt ook niet aan een stemtest gedaan.

Het repertoire bevat pop- en musicalsongs van de jaren 60/70 tot heden. “We werken met muziekbanden welke door professionals zijn ingezongen. De 3 of 4 stemmige arrangementen worden als MP3 bestand verstrekt.

De keuze welke stem te gaan zingen mag u per song zelf kiezen. Iedereen vanaf 16 tot 65+ is hartelijk welkom. Op de informatieavond is het mogelijk om u in te schrijven voor een probeer workshop welke 1 week later (20 maart) zal worden georganiseerd.”

“Het benodigde materiaal zal u vervolgens digitaal worden toegestuurd. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 10 euro per persoon”, zegt Dick van Bokkem. Mensen die zijn verhinderd om op de informatieavonden te komen kunnen zich ook telefonisch eventueel nog opgeven voor de probeer workshop. Beide avonden worden gehouden in de Violier, Stockholm 1 in Schiedam. Om 19.30 uur zijn de deuren geopend en om 20.00 uur wordt er gestart. De avonden duren tot 21.30 uur. De koffie en thee staat klaar.

Voor nadere informatie stuur een e-mail: info@vocaalregionaal.nl of bel naar 06-51505768.