De Kliederkerk gaat de natuur in

Op zondag 4 juni is het weer Kliederkerk. Voor jong en oud! Deze keer staat het 1e scheppingsverhaal centraal. Daaruit spreekt verwondering over hoe alles beweegt en kan groeien. Dat wordt benadrukt met de woorden : ‘en God zag dat het tov ( = goed) was’. Het is de bedoeling om laagdrempelig kinderen maar ook hun (groot)ouders en eigenlijk iedere belangstellende te laten ervaren wat een verhaal uit de bijbel betekent. Voor het scheppingsverhaal gaan we deze keer naar buiten. Bij slecht weer blijft de groep binnen. De kliederkerk gaat altijd door.
Zoals altijd is de in de Ark, Hargplein 101; inloop vanaf 09.45 uur.

Moestuin

Na het welkomstlied vertrekt iedereen op de fiets of met de auto naar de moestuin van de voedselbank bij boerderij Landvreugd. Geen vervoer? Mail even, dan wordt iets geregeld.

Bij boerderij De Landvreugd zijn alle activiteiten in gereedheid gebracht. De viering zal buiten plaatsvinden. De liederen worden begeleid op gitaar. De voorganger is Hilde Zwaan. We sluiten af met een lunch.
Naar verwachting is alles om half één klaar en kan ieder weer rechtstreeks naar huis.

Opgeven

"In verband met de maaltijd is het handig dat deelnemers zich opgeven. Maar dat is niet verplicht. Deze keer is er een collecte tijdens de dienst bij de uitgang voor de voedselbanktuin. Ook is er een vrijwillige bijdrage bij de uitgang voor de Kliederkerk. We bedanken bij voorbaat de vrijwilligers van de tuin van de voedselbank. Zij maken het mogelijk dat wij ons met al onze zintuigen kunnen verwonderen over de Schepping", aldus de organisatoren.