Queens Must Go On komt naar Theater aan de Schie.
Queens Must Go On komt naar Theater aan de Schie. (Foto: www.robvandalen.com)

Theatervoorstellingen in verkoop

De allereerste voorstelling voor seizoen 2023-2024 gaat in verkoop! Theater aan de Schie kondigt aan dat Queen Must Go On, Winnaar van The Tribute Battle of the Bands 2022, volgend seizoen in het Schiedamse theater te zien is. 

Ook voor het huidige seizoen is er nog een verrassende voorstelling bijgeboekt, Made in Rotterdam van Scapino Ballet Rotterdam is in juni twee avonden te zien in het Wennekerpand! Kaarten voor beide voorstelling kosten vijftien euro en zijn te reserveren via theateraandeschie.nl.
Queen Must Go On. Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten houden de muziek van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor in ere. De leden van deze tributeband laten het publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Alle hits zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.
De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits maken dit tot een ware beleving. Queen Must Go On is donderdag 12 oktober om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 29,50 per persoon.

Made in Rotterdam is het danslab van Scapino Ballet Rotterdam waar dansers hun talent als choreograaf verder kunnen ontwikkelen. Ontdek het nieuwe talent van Rotterdam en leer de dansers van Scapino op een nieuwe manier kennen. Met verschillende stijlen en thema's is Made in Rotterdam net zo verrassend en divers als het gezelschap. Dinsdag 27 en woensdag 28 juni 2023 om 20.15 uur is Made in Rotterdam te zien in het Wennekerpand. Kaarten zijn € 15,00 per persoon en te koop via theateraandeschie.nl.