Voordat ik het vergeet...

Kom op 20 maart tussen 13.00 en 16.00 uur naar De 5 Molens en kom alles te weten over geheugenproblemen en beginnende dementie. Seniorenwelzijn organiseert dan voor inwoners en professionals de kennismarkt dementie. Wethouder Zwang lanceert deze middag het Geheugenkompas.

Kennismarkt over dementie

Het Geheugenkompas is de plek als iemand merkt dat het geheugen minder goed wordt of als iemand een diagnose dementie heeft gekregen. Bezoekers kunnen hier zichzelf zijn, aan activiteiten meedoen en een antwoord op vragen krijgen. Hiermee kan de doelgroep zo lang mogelijk gewoon mee blijven doen. Het Geheugenkompas biedt daarnaast advies, informatie en een luisterend oor aan mantelzorgers.

Hersenen

Vergroot met leuke workshops en de kennismarkt de kennis over de gezondheid van de hersenen, geheugen en dementie. Ontmoet medewerkers van organisaties uit Schiedam en stel hen vragen over deze onderwerpen. Zo krijgt de bezoeker altijd een deskundig antwoord.

Meer informatie

Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. De 5 Molens is gevestigd aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. Kijk voor meer informatie of het programma van deze middag op www.seniorenwelzijn.nl. Of neem contact op met Welzijnsadviseurs Mirjam Dijkstra (06 57 31 46 24 / mdijkstra@seniorenwelzijn.nl) en Miriam van Boxtel (06 – 57 45 26 14 / mvanboxtel@seniorenwelzijn.nl).