Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda.
Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda. (Foto: PR)

Een mbo-opleiding in Maassluis?

Albedalocatie Maassluis is een kleine, gezellige mbo-school waar iedereen elkaar kent en waar alles goed geregeld is. Op deze locatie zijn er verschillende opleidingen op niveau 2, 3 en 4 in zorg en welzijn, facilitaire dienstverlening, beveiliging, haarverzorging, horeca en travel & leisure. De locatie langs de Westlandseweg ligt op loopafstand van metrostation Maassluis West. 

Tessa, student Dienstverlening zorg & welzijn over de sfeer op school: "Ik heb een leuke klas en naast de lessen, is er veel tijd voor gezelligheid. Eerlijk gezegd vond ik het in het begin wel een beetje spannend om naar het mbo te gaan en om in een nieuwe klas te zitten. Maar doordat we regelmatig opdrachten samen moeten maken, leer je iedereen snel kennen. Heel gezellig!”

Open dag 16 maart

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de sfeer proeven of voorlichtingssessies volgen bij onze opleidingen? Dat kan! Op donderdag 16 maart van 15.00 uur tot 20.00 uur staan studenten én docenten voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Ga voor meer info naar: albeda.nl/opendagen.

Proefstuderen en meelopen

Weet je al welke richting je wilt volgen, maar wil je je nog meer verdiepen in de opleiding? Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda. Meer info vind je op: albeda.nl/studiekeuze.

Wil je meer weten over de opleidingen? Kijk dan op: albeda.nl/maassluis.