Bij TaalTaal wordt op een informele manier lesgegeven, vaak met de nodige humor.
Bij TaalTaal wordt op een informele manier lesgegeven, vaak met de nodige humor. (Foto: pr)

Nieuwe taalcursussen bij TaalTaal

De enthousiaste docenten van Taleninstituut TaalTaal maken van het leren van een nieuwe taal steeds weer een feestje. Of je nu Spaans, Arabisch, Nederlands of Turks leert, je loopt vrijwel gegarandeerd met een stralende glimlach het (online) leslokaal uit. Dus meld je snel aan voor een lentecursus bij TaalTaal!

Het leren van een nieuwe taal brengt een hoop fijne voordelen met zich mee. Niet alleen houd je je brein lekker actief, het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je een paar woordjes kunt wisselen met je nieuwe buitenlandse schoonfamilie. En wil je op je vakantieadres indruk maken op de locals? Say no more, na een basiscursus Spaans, kun jij jouw favoriete drankje gewoon prima in de originele taal bestellen.
Bij TaalTaal wordt er op een informele manier lesgegeven, vaak met de nodige humor, waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan. Heb je meer met een wat strengere aanpak? Jij vraagt, TaalTaal draait! En of je nu graag face to face lessen volgt of liever online vanuit de luie stoel, de kwaliteit van de cursussen blijft onverminderd gewaarborgd. Kun je om wat voor reden dan ook de les bijvoorbeeld een keertje niet bijwonen? Een inhaalles is meestal zo gepiept, vraag daarom altijd naar de mogelijkheden!
Een persoonlijke online niveaubepaling is het hele jaar door beschikbaar én altijd helemaal gratis: https://taaltaal.nl/intake - na afloop van de intake weet je precies welke cursus het beste bij jou past. TaalTaal cursisten kunnen ook gratis conversatielessen bijwonen? Voor de talen Nederlands, Engels en Spaans wordt ‘All-You-Can-Talk' aangeboden. Tijdens deze lessen train je op een ontspannen manier de uitspraak en de vloeiendheid, ook zul je je steeds zelfverzekerder voelen in de vreemde taal.
Ga voor meer informatie naar de Open Dagen bij TaalTaal aan de Hoge Prins Willemstraat (vlakbij de Hoogvliet) zijn op 1 en 12 april. In de week van 24 april starten de nieuwe groepscursussen voor alle talen: ga naar https://taaltaal.nl of bel 070-3226091