Vitaliteitsdagen in L'veen–Ypenburg: gratis workshop en vitaliteitscheck

Het succes van de Vitaliteitsdagen in 2022 smaakte naar meer. Daarom wordt er in 2023 voor het eerst in elk Haags stadsdeel een Vitaliteitsdag georganiseerd. Mariahoeve en Laak beten in april het spits af, in mei  en juni staan de volgende edities voor de deur in respectievelijk Scheveningen en Leidschenveen-Ypenburg.

De organisatie is in handen van Sportief Plus. De vitaliteitsbegeleiders zijn op zaterdag 17 juni in Leidschenveen-Ypenburg. Ouderen kunnen die dag terecht in Wijkcentrum Piet Vink aan de Laan van Hoornwijck 260. Daar krijgen ze een algehele gratis gezondheidscheck. Daarbij staan bewegen, voeding, gezondheid en welzijn centraal. Erkende professionals begeleiden deze dag  de deelnemers. Ze kunnen deelnemen aan verschillende gratis beweegworkshops. De begeleiders testen uithoudings- en krachtvermogen, balans, bloeddruk, cholesterol, geheugen en nog veel meer van de deelnemers aan de vitaliteitsdagen. Zo krijgen ze inzicht in hun vitaliteit. Ook geven de vitaliteitsbegeleiders van Sportief Plus de deelnemers informatie over bestaand aanbod van sportactiviteiten voor ouderen van partners uit de gemeente.

Aanmelden

Ontvangst om 9.30 uur, afsluiting om 16.30 uur. Locatie: wijkcentrum Piet Vink. Laan van Hoornwijck 260. Aanmelden is verplicht.
Dit kan via de website  www.vitaliteitsdagenhaaglanden.nl.