Voorstelling in de bibliotheek

In de bibliotheek van Leidschenveen is er op 12 mei van 20.00 tot 21.10 uur een gratis voorstelling. Het is een voorstelling met samenspel tussen voordracht en muziek. Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder anderen Reve, Tucholsky en H.C. Andersen. Dit alles in samenspel met stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Brel. Diana van der Bent (zang) en Paul den Bakker (gitaar) en Piet van der Pas (verteller) gaan doen waar ze goed in zijn. Reserveer een ticket. Inloop vanaf 19.45 uur.


Gratis cursus fotograferen

Alle oneven weken is er op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur Fotoclub Leidschenveen. Plaats van handeling is het wijkcentrum De Huiskamer van Leidschenveen. De avonden bestaan uit het bekijken en bespreken van foto’s, hetzij met een vast thema of vrij werk. Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn welkom. Iedere nieuwe beginnende fotograaf krijgt dan ook een ‘buddy’ toegewezen die uitleg geeft. Kom vrijblijvend een paar avonden meekijken om de sfeer te proeven. meer info : www.leidschenveensefotoclub.nl.


Outdoor-festival gaat niet door

Het Festival Den Haag Outdoor in het Zuiderpark gaat door omstandigheden dit jaar niet door heeft de organisatie bekend gemaakt Omdat een belangrijke schakel in de organisatie een ziekte heeft en een behandelingstraject in moet, is het festival afgelast. Het festival in het Haagse Zuiderpark stond gepland op zaterdag 17 juni. Wie al een kaartje voor het festival heeft gekocht kan binnen drie weken zijn geld terug verwachten.