Parels zijn bewoners van Leidschenveen-Ypenburg die het leuk vinden om hun talenten te tonen.
Parels zijn bewoners van Leidschenveen-Ypenburg die het leuk vinden om hun talenten te tonen. (Foto: Mieke van Gorcom)

Parels van de Vinex gezocht!

Het concept blijft hetzelfde, maar de naam verandert wel. Parels van Ypenburg en Parels van Leidschenveen heten voortaan 'Parels van de Vinex'. Voor het evenement in Leidschenveen-Ypenburg worden nog deelnemers gezocht.

Parels van de Vinex zijn bewoners van Leidschenveen-Ypenburg die over een bijzonder talent beschikken of een hobby hebben die ze graag aan anderen willen laten zien. Ook mensen die een klein bedrijfje runnen en hun enthousiasme hierover willen delen, kunnen zich opgeven voor het evenement dat plaatsvindt op 30 september. De Parels zijn die dag op verschillende plekken in Leidschenveen-Ypenburg te bezoeken. Onder andere in de bibliotheken, buurthuizen/wijkcentra laten ze zien wat ze kunnen, leuk vinden en bereikt hebben. 

Parels van de Vinex is gratis voor deelnemers én bezoekers. Bewoners van Leidschenveen-Ypenburg met een talent of hobby, kunnen zich tot 30 juni inschrijven voor de eerstvolgende Parels. Dit kan door een e-mail te sturen naar: parelpost@hotmail.com. Op 30 augustus is er een bijeenkomst met de deelnemers. Het programmaboekje is dan al klaar.