De indrukwekkende houten spanten en de hoge nok maken de woningen extra speciaal
De indrukwekkende houten spanten en de hoge nok maken de woningen extra speciaal (Foto: pr)

Monumentaal wonen aan de Zegwaartseweg

Uniek wonen op één van de mooiste plekken van Zoetermeer? Dan spreken de woningen van Remstee Hoeve u vast aan. Dit project op een voormalig boerenerf is een ontwikkeling van Verheij Vastgoedontwikkeling en Houtman Aannemers.

De nieuwbouwwoningen in de hoeve zijn bijzonder groot (vanaf 215 m2) en de uitstraling is authentiek. De indrukwekkende houten spanten en de hoge nok maken de woningen extra speciaal. Vanuit de knusse open patio in het hart van de hoeve komt de toegang naar de vijf woningen.
Of u nu levensloopbestendig wilt wonen, met een groot gezin bent, veel thuis werkt of gewoon lekker ruim wilt wonen: het is allemaal mogelijk. Alle woningen krijgen een hoofdslaapkamer met badkamer en inloopkast op de begane grond. Er is zelfs een woning waaraan een flink kantoor met eigen entree is gekoppeld. Deze ruimte is ook te gebruiken als woonruimte.
Op het erf aan de zijde van de Hofwegenstraat wordt één vrijstaande woning gerealiseerd. Geheel in stijl met de hoeve wordt dit een zogenaamde schuurwoning. Ook in deze woning is het mogelijk om de slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren.
Direct aan uw woning grenst uw riante eigen tuin, waaraan vervolgens de gemeenschappelijke tuin ligt. Bij elke woning horen 2 privé parkeerplaatsen.
De woningen zijn gasloos, krijgen individuele zonnepanelen, worden voorzien van HR++ glas en verwarmd door middel van vloerverwarming met bodemwarmtepompen. De woningen krijgen Energielabel A+++.
Het Open Huis is op 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur. Meer informatie op www.remsteehoeve.nl.