SPOT staat met musical ‘Jekyll & Hyde’ op de planken in Zuiderparktheater

Theategroep SPOT speelt op 12, 13 en 14 mei de zinderende musical ‘Jekyll & Hyde' in het Zuiderparktheater. De musical vertelt het spannende verhaal over goed en kwaad, gebaseerd op het boek 'The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde' van Robert Louis Stevenson. De kaartverkoop is al gestart.

Sinds oktober 2022 werkt Theatergroep SPOT onder leiding van regisseuse Ino Mijland, choreograaf Eugène Jans en muzikaal leider Richard FitzHugh aan deze musical. Het verhaal speelt zich af in het Londen van 1888. Een welvarende miljoenenstad met grote verschillen tussen de rijke elite en de ploeterende lage klasse. Dr. Henry Jekyll (Dennis Bes) start na de dood van zijn vader, die sterft aan geestesziekte, een groots experiment naar het splitsen van het goede en het kwade in de mens, om zo het kwade uit te roeien en de mens van alle ondraaglijkheid te bevrijden. Het is een verhaal over innerlijke verdeeldheid, liefde en façades. Het wordt opgevoerd met aangrijpende, symfonische en ontroerende nummers. Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater. Vanaf 1996 is Spot als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag.
Tickets
Jekyll & Hyde is te zien in het Openluchttheater in het Zuiderpark op: 12 mei om 20.00 uur, 13 mei om 14.00 uur en om 20.00 uur en 14 mei om 14.00 uur in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.theatergroepspot.nl.