Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Curves Purmerend verandert levens van vrouwen

Curves Purmerend viert dat zij al 7 jaar de levens van vrouwen verandert! Dit wordt gevierd met een open dag op zaterdag 17 juni van 12.00 tot 17.00 uur. Ben je benieuwd? Kom dan in sportkleding en laat je overtuigen!

Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een Total Body Workout in een circuitvorm van maar 30 minuten. Machteld van Laanen: “Bij ons draait het vooral om een fijne sfeer, werken aan een betere conditie en het opbouwen van spiermassa. Hierdoor word je mentaal sterker, slaap je beter en kun je je stresshormonen goed afvoeren.”

Hieronder het verhaal van een van de sterke vrouwen die bij Curves Purmerend traint: 

"Hallo, mijn naam is Katinka. In het comfort van het leven kwamen de kilo's die ik door een maagband was afgevallen er langzaam weer bij. Een collega zei me dat ik moest gaan sporten, maar daar had ik totaal geen zin in. Tot vorig jaar mijn relatie van 30 jaar tot een einde kwam. Ik besloot dat zielig op de bank zitten geen optie was. Samen met mijn dochter meldden we ons in maart van 2022 bij Curves. Met het idee daar 3 dagen per week te gaan sporten."

20 kilo afgevallen

Drie dagen werden er voor Katinka al snel vijf en soms zelfs zeven. "De kilo's die ik door de jaren weer verzameld had vlogen er af en nu een jaar later ben ik ruim 20 kilo afgevallen. Ik zie er beter uit, voel me fitter en het leven dat vorig jaar in maart nog somber leek heeft een positieve wending gekregen."

Geen modepop

De reden dat zij zo vaak naar Curves gaat, is volgens Katinka vooral te danken aan de sfeer die er hangt. "De begeleiding van de coaches maar ook het feit dat je daar geen modepop hoeft te zijn. Ik zeg dan ook vanuit mijn hart: dank je wel Curves!"

Machteld van Laanen: "We vieren onze verjaardag met een jubileumactie voor nieuwe leden. De eerste 2 weken mag je Curves gratis en geheel vrijblijvend uitproberen. Ga jij nog in juni een lidmaatschap aan bij Curves Purmerend, dan betaal je geen inschrijfgeld."

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Curves Purmerend, Stationsweg 16,

06 48001103 of mail: purmerend@curves.nl

Afbeelding